Over Anke

Anke Boereboom

Stemgeven met hart en ziel, zingen met hart en ziel: het maakt dat je je levend voelt, van top tot teen.

Praktijk voor Stemgebruik, Communicatie en Presentatie

In 2002 opende Anke Boereboom de deuren van haar Praktijk voor Stemgebruik, Communicatie en Presentatie.

Beter communiceren, presenteren of je stem gebruiken

Vanuit haar eigen praktijk leert Anke Boereboom je om je stem te gebruiken. Wil je beter communiceren, presenteren of je stem beter gebruiken? Dan kan Anke je helpen. Zij zorgt ervoor dat je jezelf durft te laten horen en dat je je stem beter beheerst.

Anke helpt mensen die moeilijk (durven) spreken, of die hun stem niet goed gebruiken. Denk daarbij aan zangers of publieke sprekers of aan mensen die het moeilijk vinden om hun stem te laten horen. Ze helpt mensen van hun angst af om te durven spreken in gezelschap.

De mens achter de stem

Persoonlijke ontwikkeling van de mens achter de klacht is minstens zo belangrijk als het stemgebruik. Anke gebruikt een aantal verschillende methoden om het beste uit jezelf te halen. Over methoden als RET, Mindfulness, EVTS en verhalen vertellen kun je op deze site meer lezen.

Aan de opleiding Logopedie op de Hogeschool Rotterdam heeft Anke les in eigen vaardigheden en communicatie gegeven.

Ze geeft faalangstreductie training en assertiviteits training op de Hogeschool Rotterdam en in het voortgezet onderwijs. Voor docenten geeft Anke nascholingscursussen op het gebied van stemgebruik.

Bij het opleidings- en trainingsbureau Schouten & Nelissen is Anke freelance trainer in presenteren en assertiviteit.

Sinds 2016 richt zij zich volledig op haar eigen bedrijf.

Biografie

Anke is gediplomeerd logopediste en heeft onder andere gestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium, waar zij de zangervaring opdeed die ze dagelijks in de praktijk toepast. Ze deed daarnaast de ITIP-opleiding (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie) en de vervolgopleiding voor energetisch lichaamswerk. Bij Schouten & Nelissen haalde ze haar RET certificaat en zij is gecertificeerd als Rots & Water-trainer.